top of page

Microneedling

“Intensieve Anti-Aging behandeling voor collageen-aanmaaken huidverbetering.”

1. Collageen-aanmaak 2. Littekenbehandeling 3. Huidverbetering

Microneedling is een behandeling waarbij er met een speciale Pen een groot aantal kleine kanaaltjes inde huid gemaakt worden. Tijdens de behandeling worden speciale actieve werkstoffen op de huid aangebracht, die via de kanaaltjes direct worden opgenomen door dieper gelegen huidlagen. De huid herstelt en sluit deze kanaaltjes met huideigen, glad collageen.

KI-EK - Yvonne&Erika 19.jpg

Behandeling:

 • €90,-

 • 60 min

 • Reiniging, prepareren van de huid, Mesogel, Microneedling,20% vitamine C, Masker, Oil Elixer. Product advies

 • U ontvangt een mini oil elixer voor thuis gebruik om de behandeling te onder steunen.

  Thuis advies

 • Laat de huid 24 uur rusten.

 • Wil je de huid toch wassen, doe dit dan enkel met water

 • Vermijd de zon en zonnebank de eerst 2 dagen

 • raak de huid niet aan i.v.m. bacteriën die aan de handen kunnen zitten.

 • vermijd fysieke inspanning, sauna, zwembaden en make-up gedurende de eerste 24 uur.

 • Na de behandeling staat de huid volledig “open”. Stoffen als parfum, kleurstoffen, synthetische werkstoffen, alcohol etc. kunnen een allergische reactie geven.

 • Gebruik gedurende 14dagen na de behandelingen een spf 30/50

Microneedling in kuurverband? Dat kan!

Een kuurband bestaat uit 6 behandelingen die ik om de 4 weken zal toepassen. 

Prijs: 5+1

 • Betaal je de kuur in 1 keer af dan ontvang je Gratis het Collageen masker twv: €39,90 en eenmalig het calendula elixer 5ml

 • In 2 delen betalen is ook mogelijk je ontvangt eenmalig het calendula elixer 5ml

Wat kan je ervaren na een microneedling behandeling? Een warme, rode en trekkende huid, dit gevoel zal verdwijnen binnen 1à 2 dagen.

Aanvullende informatie

Collageen:

Microneedling richt zich met name op collageenprocessen. Naarmate de huid ouder wordt maakt het lichaam minder collageen aan. De huid begint slapper te worden en er ontstaan rimpels. Door de Microneedling behandeling wordt het lichaam aangezet om de gemaakte kanaaltjes dicht te maken met collageen. Hierdoor wordt de huid steviger en worden rimpeltjes van binnenuit opgevuld. Het aangemaakte collageen blijft voor lange tijd aanwezig in de huid, alvorens het door het natuurlijke proces van het lichaam weer afgebroken wordt. Om het resultaat van de behandeling te behouden, wordt er 3 tot 4 keer par jaar een onderhoudsbehandeling toegepast.

 

Littekens: 

Microneedling wordt tevens toegepast bij het verminderen van littekens. Littekens bestaan uit littekencollageen, en omdat dit ook een collageenproces is, kunnen we dit reguleren met Microneedling. Littekencollageen is, in tegenstelling tot normaal collageen, korrelig en bobbelig van structuur. We gebruiken Microneedling om het littekencollageen deels af te breken en de bloedcirculatie in dit gebied te optimaliseren.

 

Grove poriën:

Het verfijnen van grove poriën is doorgaans erg lastig, omdat hier collageen voor nodig is. Tijdens de Microneedling behandeling wordt er ook collageen aangemaakt in de bovenste laag van de huid, waardoor grove poriën verfijnt en verstrakt worden.

 

Hyperpigmentatie:

De behandeling richt zich ook op het verminderen van zonneschade, melasma of ouderdomspigment. Het reguleert de melanocyten en helpt bij het afbreken van melanine-clusters. Ook post-inflammatoire hyperpigmentatie, wat kan ontstaan na puistjes, kan met Microneedling minder zichtbaar worden.

bottom of page